Selecteer een pagina

2018 voor de verbouwing en nu

Alweer 5 jaar Plein van Welzijn aan het Marktplein 5 in ‘s-Gravenzande.

Op 9 maart 2019 was de officiële opening met Arne Weverling, Mike Barensen en zijn zonen Storm en Mack.

Benieuwd naar wat er de afgelopen 5 jaar is gebeurd?? Hier volgt een kleine opsomming.

 

Vlak na de opening hoorde wij regelmatig: jullie zijn hier nog niet klaar zeker, het plafond is nog niet af? Het plafond is nog steeds het zelfde maar de industriële inrichting is tegenwoordig geaccepteerd 😉, want nu horen wij met enige regelmaat: wat zitten jullie hier mooi, wat een mooie locatie hebben jullie.

OpZolder is een tijd lang in gebruik geweest voor diverse bijeenkomsten door collega’s van binnen en buiten het Plein van Welzijn, tegenwoordig is dit helaas niet meer mogelijk omdat de ruimte volledig gebruikt wordt door FysioEcho.

Bij de start van het Plein van Welzijn werd de kelder alleen gebruikt door de podotherapie en als kantine, tegenwoordig is er een extra behandelruimte gemaakt en het kantoor van Mijn VaatKliniek.

De oude bankkluis werd eerder gebruikt voor de opslag van schoenen en dient nu als overleg ruimte voor collega’s van het Plein van Welzijn.

De begane grond heeft een ook een metamorfose ondergaan: er is een extra kamer voor Medisch pedicure Wijnbergen en Verhoog gekomen en de entree is met de komst van de balie en een nieuwe hellingbaan ook veranderd. Ook de winkelruimte is sinds kort in gebruik als kantoorruimte door de collega’s van Groeii.

Vanaf begin af aan vindt u al bij ons
– Podotherapie Westland
– Medisch Pedicure Wijnbergen & Verhoog
– Van Mil Osteopathie
– Mijn Vaatkliniek
– Kinderfysiotherapie Regio Westland

We hebben afscheid genomen van een aantal collega zorgverleners, maar zijn heel blij met de uitbereiding van nieuwe collega’s
– Sinds 2020 Lamalo
– Sinds 2020 Groeii
– Sinds 2022 Vitae Voedingsadviesbureau
– Sinds 2022 Logopedie Facialis
– Sinds 2022 Leefstijl Vollering
– Sinds 2023 FysioEcho

Er hangt tegenwoordig bij een entree een mooi scherm om u de goede kant op te wijzen, erg handig want het wordt steeds drukker in het pand. Ook hangt er een scherm buiten boven de entree om u ook aan de buitenkant (wanneer wij gesloten zijn) te kunnen laten zien wat we allemaal doen binnen en wie u kunt vinden onder ons dak.

We ervaren veel gezelligheid wekelijks met de weekmarkt voor de deur en met zonnige dagen de volle terrassen.

20 april tijdens de Seizoensopening in het centrum van ‘s-Gravenzande staan onze deuren ook open. Houdt onze socials (Instagram en Facbook ) in de gaten, daar volgt later meer informatie over de invulling van deze dag.