Wieneke Wijnbergen

Medisch Pedicure
0624771188

17 jaar geleden is Wieneke Wijnbergen begonnen met haar eigen praktijk en is al langere tijd medisch pedicure. Vanaf 1 mei 2018 heeft zij haar krachten gebundeld met medisch pedicure Juliska Verhoog. Samen hebben zij drie locaties waar zij goede voetzorg op de kaart willen zetten.

Wieneke staat voor een praktische en oplossing gerichte aanpak van voetklachten. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat patiënten met een goed gevoel de praktijk weer verlaten.

Cosmetisch of Medisch iedereen is welkom voor een goede voetverzorging!

Stilstand is achteruitgang is haar motto wat de reden is dat zij regelmatig bij- en nascholingen volgt. Zo beheerst zij als een van de weinigen in het Westland een speciale techniek voor ingroeiende nagels.

Ongeveer 7 jaar geleden is Wieneke gaan samenwerken met Mike Barensen van Podotherapie Westland op het Graaf Florisplein. Deze samenwerking beviel zo goed dat het vanzelfsprekend was dat zij mee verhuisde naar het Plein van Welzijn. Het fijne van zoveel disciplines bij elkaar is dat de lijntjes zeer kort zijn en dat de patiënt nog breder geholpen kan worden.

De praktijk is geopend op maandagochtend, dinsdag, woensdag en donderdag de hele dag.

Meer informatie of een afspraak? Bel, mail of kijk op de site

Telefoonnummer: 06-24771188

Mailadres: info@wijnbergenpedicure.nl

Website: www.wijnbergenpedicure.nl