Martijn Matzinger

EchoFysio
0624227095

Mijn naam is Martijn Matzinger, echografist.

Als ik mezelf mag omschrijven zou ik mezelf, attent, geïnteresseerd en benaderbaar willen noemen. Blijft lastig aangezien ik liever heb dat u dit zelf zou onderschrijven door de ervaring die u met mij hebt of met mij gaat krijgen.

Ik ben dus een echografist wat inhoud dat ik door middel van echografie ga kijken naar een mogelijke oorzaak van uw klachten. Dit doe ik voor de spieren, pezen en oppervlakkige gewrichten daar dit naadloos aansluit bij mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut en dan met name orthopedisch en sport gerelateerd.

 

Echografie geeft mij de mogelijkheid om samen met u, uw verhaal, uw klachten mogelijkerwijs te kunnen verklaren.

Daarnaast kan ik door middel van EPTE (dry needling in combinatie met laag frequente stroom) perfect een nieuwe start maken in de behandeling van uw langdurige peesklachten. Denk daarbij aan, tennis ellebogen, peesplaat klachten van de voet (fascitis plantaris) achillespeesklachten, schouderpees klachten en kniepees klachten, ook wel de jumpers knee genoemd.

Ik sta voor inzicht en duidelijkheid, uw klacht moet verbeteren en ik wil door middel van de echografie en de EPTE u daarbij bijstaan, adviseren en sturen zodat u met uw eigen behandelaar verder kunt.

Het Plein van Welzijn geeft mij daarin een perfecte omgeving om te participeren. Zoveel disciplines die elkaar versterken, allen met een doel; u helpen te verbeteren.
Elke maandag en vrijdagmiddag kom ik met een glimlach aan in een sfeervolle en professionele omgeving met een heerlijke Westlandse laagdrempeligheid.

Wilt u meer weten, meer zien, meer inzicht in uw klachten?
Aarzel niet, het is gemakkelijk en geeft zoveel handvatten voor een stap voorwaarts!

Via info@de-echofysio.nl of 0624227095 kunt u mij bereiken en gaan we samen aan de slag!

Met hele hartelijke groet,

Martijn Matzinger
de EchoFysio