Julien Hage

Burn-out coach

Myvie.nl is opgericht door oud-topsporter Julien Hagen. Als meervoudig Nederlands kampioen en atleet op Europees niveau weet hij als geen ander wat topsport van je vraagt. En topsport bedrijven we allemaal op onze eigen manier. Het hoge tempo waarin we leven, de wens om zowel thuis als op het werk alles te geven, de ambities en dromen die we nastreven. Het is niet gek dat veel mensen worstelen met hoge druk, vermoeidheid en stress.

De vraag is: hoe ga je er mee om? Hoe zorg je dat je in control blijft? Dat je weet waarom je de dingen doet die je doet en vooral: dat je er plezier aan beleeft. Want dat is de grote uitdaging.

Als fysiotherapeut heeft Julien sinds 2007 een eigen praktijk met meerdere vestigingen. Daar zie hij dagelijks mensen met lichamelijke klachten als gevolg van teveel stress. Mensen die het graag goed willen doen, die het hart op de juiste plek hebben en oog hebben voor hun omgeving. Maar dat maakt ze helaas ook extra kwetsbaar voor stress. Voor deze mensen heeft Myvie.nl een programma-aanbod. Hij heeft drie jaar onderzoek gedaan en diverse studies gevolgd om tot een stappenplan te komen om mensen te helpen om van stress of een burn-out af te komen of beter nog: om dit te voorkomen.

Zijn hogere doel? Ervoor zorgen dat er in Nederland veel meer mensen gezond en stressvrij door het leven kunnen gaan. Want dat is heel hard nodig!”

Julien zit op woensdagmiddag op het Plein van Welzijn. Wilt u meer informatie over wat Julien voor u kan betekenen, bekijk dan de site myvie.nl. mail info@myvie.nl of vul het contactformulier op zijn site in.