Ellen Vollering

Leefstijl coach
06 37352884

Ellen Vollering is sinds 1980 werkzaam als fysiotherapeut. Zij doet dit vak al jaren met ontzettend veel passie en plezier. De keuze voor dit vak is ontstaan doordat zij van nature erg geïnteresseerd is in de mens en mensen graag begeleid in het optimaal functioneren van het lichaam. Om het juiste duwtje in de goede richting te kunnen geven, vind zij het belangrijk dat zij de persoon voor zich ook daadwerkelijk leert kennen.

Ellen gelooft namelijk heel erg in het zelf herstellend vermogen van het lichaam dat door omstandigheden verstoord kan zijn. Om dit zelf herstellend vermogen in het lichaam te activeren is soms hulp nodig door middel van oefeningen, ontspanning, gesprekken, voeding supplementenen/of medicijnen. Ieder mens heeft het vermogen om zichzelf van binnenuit sterk(er) te maken, alleen is het de vraag: hoe doe je dat?

Juist dat stuk van de gezondheidszorg heeft Ellen altijd erg geboeid omdat zij merkte dat een oppervlakkige klacht vaak een diepere achtergrond heeft.

Ellen is onlangs als Orthomoleculair therapeut afgestudeerd. Deze therapie ondersteunt het bovengenoemde zelf herstellende vermogen door voeding en eventuele supplementen.  In het lichaam kunnen tekorten ontstaan door allerlei oorzaken. Ellen wil graag samen met u hiernaar op zoek gaan en u adviseren hoe u deze tekorten weer kunt aanvullen waarbij gezonde voeding en leefstijl aanpassen stap 1 is.

Met haar inlevingsvermogen, haar ondernemende karakter en creatieve geest hoopt zij ook in de toekomst nog vele mensen te kunnen begeleiden.

Mike en Ellen zijn collega fysiotherapeut en hebben met elkaar samengewerkt bij Fysio+Zo in ’s-Gravenzande. Hij vertelde Ellen over het te starten Plein van Welzijn waarop Ellen meteen enthousiast werd! Zoveel ondernemers in de zorg onder één dak. Zij kijkt uit naar de samenwerking binnen Plein van Welzijn om zo een steentje bij te dragen aan verbetering en efficiency van zorg, waar uiteindelijk de cliënt beter van wordt.

Zij zal vanaf april op de maandagmiddag aanwezig zijn op het Plein.

Via haar website kunt u een afspraak maken