Morgen is het dan zover, de opening van ons prachtige pand. We hopen dat jullie komen kijken en voelen wat wij voelen: TROTS!!!

Wat kunt u morgen allemaal verwachten: Om 11 uur trapt Kinderfysiotherapie regio westland af met een bootcamp speciaal voor kinderen waarna om 13 uur de officiële opening plaatsvindt en dhr. Arno Weverling gaat proberen het lintje door te knippen 😉

Daarna zijn er vele activiteiten, op de begane grond zullen de volgende professionals zich aan u presenteren.

Mike en Samantha van Podotherapie Westland laten u zien hoe een 3D scan van uw voeten gemaakt kan worden maar geven ook uitleg over de 3D printer. Bij hen zijn ook Fits Slippers te koop, de fabrikant is op de openingsdag aanwezig!

Zoals u al heel lang op de dichtgeplakte ramen heeft kunnen lezen, start op de openingsdag ook Van Dalen Voet- en Schoencentrum. Terug op het honk, want jaren geleden was Van Dalen ook in ons BreejeDurp gesitueerd, kijk maar eens naar de leuke foto’s die hiervan zijn. In de winkel kunnen (semi)orthopedische schoenen worden geleverd en comfortschoenen verkocht. Misschien denkt u dat dit niets voor u is, maar geloof ons, het zijn zulke leuke schoenen. Een aantal zorgverleners in het pand zijn al verliefd geworden op deze mooie schoenen en weten al waar zij hun geld aan gaan uitgeven!

Westlandorthopedie hoort bij de winkel. U kunt daar terecht voor braces, korsetten maar ook voor bv steunkousen en prothesen.

Bij Wieneke Wijnbergen, de medisch pedicure, kunt u terecht voor een voetencheck.

Bij Nellie van den Berge van De vrouw in balans kunt u uw glucose laten prikken en meer informatie krijgen over de overgang.

Op de 1e verdieping waar u ook met de lift kunt komen, vindt u, naast de kinderfysiotherapie het volgende:

Osteopaat Laura van Mil gaat u laten zien wat een osteopathisch onderzoek inhoudt, zij is er niet alleen voor volwassenen maar ook voor baby’s…. voor jong en oud dus

Saskia Stolze en Birgit Meijer laten u zien (en wellicht ervaren) wat voetreflextherapie voor u kan betekenen en dat is meer dan u denkt!

Bij Ellen Vollering kunt u terecht voor allerlei adviezen, van voedings- tot ontspanningsadviezen maar op de openingsdag kunt u ook terecht voor een gezondheidstest.

Martijn Matzinger, onze EchoFysio laat u zien wat een echo onderzoek inhoudt en wanneer u bij hem terecht kunt.

De diëtistes van Lijfstijl laten u zien wat gezonde voeding is. In hun kamer kunt u ook terecht voor het proeven van diverse sapjes van de Sapbar uit Naaldwijk.

Op het Plein is een hele donkere kamer, deze is niet voor het ontwikkelen van foto’s maar voor het doen van vaatonderzoek door Mijn Kliniek 

Wij denken dat er veel te zien is in ons pand, laat u gerust rondleiden of “dwaal” zelf door het pand!